Aanpak

De aanpak van Van Dijk Achterhoek is voornamelijk met eigen mensen. Dat doen we niet zomaar. We willen dat onze medewerkers met de nodige bouwkundige en constructieve kennis aan het werk gaan. Niet met de hamer, maar met het hoofd!

Daarom willen we eerst alles weten over de constructie, de aanpassingen die u wilt doorvoeren en alles wat verder belangrijk is voor uw project. Heeft u een uitdaging? Wij houden van ingewikkeldere sloopprojecten. We denken graag met u mee over de beste aanpak. We overleggen met alle instanties en betrokkenen zoals gemeenten, bouwbedrijven en architecten.

Soms lijkt uw project een dure zaak te worden. Wij weten hoe we uw project veilig èn goedkoop aan kunnen pakken. Creatief denken om te zorgen dat alles veilig, verantwoord en snel gebeurt is voor ons een sport.  Zo bespaart u geld en problemen.

Het demonteren van binnenwerk in woningen is een vak apart. Bewoners vinden het lastig om zomaar een ander aan hun huis te laten komen. Daarom besteden we extra veel zorg aan communicatie bij projecten bij bijvoorbeeld woningbouwverenigingen. Wij demonteren badkamers, keukens en gevels altijd in overleg met de bewoners. We laten zien hoe we alles aanpakken en beperken de overlast waar mogelijk.

Wilt u meer zien over ons bedrijf? Neem dan vooral even een kijkje op onze socialmediakanalen. Of blijf op de website en lees verschillende verhalen over ons bedrijf.

Facebook

LinkedIn

Instagram: vandijkachterhoek