Grondwerk

Wij maken de grond bij bouwprojecten van a tot z bouwrijp. Tot de aannemer aan het werk gaat, zorgen wij dat de fundering staat als een huis. We hebben alles in huis om daarvoor te zorgen. Is de bouw klaar? Dan komen wij de boel netjes afwerken.

Grondwerk is een cruciaal onderdeel bij riool- en straatwerk. Het is ontzettend belangrijk om op een goede manier grondwerk te ontgraven, egaliseren en verdichten. Hierdoor blijft de bestrating namelijk mooi vlak liggen en is er geen kans op beschadiging bij onderliggende riolering. Dus grondwerk gaat verder als het verplaatsen of bewerken van partijen grond of zand. Het is juist vanuit dit oogpunt een specialistische vaardigheid die wij volledig beheersen. Zowel bij groot als bij kleinschalig werk is onze kennis over grond en milieu veelvuldig tot zijn recht gekomen. We hebben onze klanten zo regelmatig behoed voor verspreiding van een vervuiling. 

Of het nu gaat om een minikraan, rupskraan, gronddumper of shovel, wij hebben alles in huis voor uw klus. Ook voeren wij grondwerk en fundatiewerkzaamheden uit voor grote telecom- en elektriciteitsmasten. Onze expertise op dit terrein maakt dat we door heel Nederland actief zijn.