Vanaf vandaag heeft van Dijk een geheel nieuwe website. Beter vindbaar en beter zichtbaar op tablets en mobiele telefoons. De website is ontwikkeld door IJsselMedia in samenwerking met Uit de Verf Communicatie uit Giesbeek. Met onze nieuwe website kunnen wij u nog beter op de hoogte houden van het laatste nieuws rond van Dijk Achterhoek. De foto’s van de nieuwe website zijn verzorgd door Ronald Lubbers van IJsselMedia.

Ronald Lubbers, IJsselMedia. Foto's voor de nieuwe website voor Van Dijk Achterhoek

Ronald Lubbers, IJsselMedia. Foto’s voor de nieuwe website voor Van Dijk Achterhoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu dat wij uw aandacht hebben hopen wij dat u even blijft hangen en wat rondkijkt op de website. Er zijn verschillende berichten te vinden over eerdere projecten die wij hebben uitgevoerd. Lees bijvoorbeeld over sloopwerk in Arnhem, grondwerk in Drempt of neem even een kijkje op onze facebookpagina.

De vacatures zullen ook gedeeld worden op onze website. Neem dus regelmatig even een kijkje op onze website wanneer u geïnteresseerd bent in een van onze openstaande functies. Ook worden deze gedeeld op onze social media kanalen. U kunt ons vinden op facebook, LinkedIn en Instagram.