Vacature handslopers

Wegens ons groeiende bedrijf hebben wij een vacature voor handslopers open staan.

Wie zijn wij:

Van Dijk Achterhoek is gespecialiseerd in sloop-, grond- en straatwerk. Ook voor het veilig verwijderen van asbest kun u Van Dijk Achterhoek inschakelen. Met ons deskundig en gemotiveerd personeel bedienen wij onze opdrachtgevers. Zij worden ondersteund door door modern materieel. Gebaseerd op onze correcte prijsstelling, goede kwaliteit van werken en flexibiliteit hebben wij een breed assortiment van opdrachtgevers. Hieronder vallen bijvoorbeeld aannemers in de woning- en wegenbouw, projectontwikkelaars, woningcoöperaties, gemeenten en particulieren.

Functieomschrijving:

Samen met collega slopers zorg je voor strak en net werk. Dit doe je binnen een van tevoren vastgestelde termijn. Er zijn diverse middelen en machines beschikbaar om efficiënt en gezond te werken. Je gaat deel uitmaken van een gemotiveerd team van vakmensen. Deze mensen gaan je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Functie eisen:

· VCA-certificaat, of bereid deze te behalen;
· Geen fysieke beperkingen;
· Bij voorkeur rijbewijs B(E);
· Flexibele instelling;
· Goede kennis van de Nederlandse taal.

Wij bieden u:

· Een boeiende en afwisselende baan in een prettige werksfeer;
· Goede arbeidsvoorwaarden en passend salaris.

Meer weten of direct solliciteren: Voor informatie kunt u bellen naar Joost van Dijk: 06-1880 5835, of mail naar joost@vandijkachterhoek.nl

Is uw interesse gewekt? Dan zien wij uw brief met CV graag spoedig tegemoet.

Volg ons ook op onze verschillende social media kanalen en klik hier om meer berichten over Van Dijk Achterhoek te lezen.

Facebook

LinkedIn

Instagram: vandijkachterhoek

Van Dijk Achterhoek Meniststraat 27, 7091 ZZ Dinxperlo